BEGRIP VAN UW JURIDISCHE POSITIE

VOOR OVERZICHT EN RUST

Arbeidsrecht advocatenpraktijk
Wij kunnen snel schakelen

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Dat komt doordat het arbeidsrecht bij uitstek een speelbal is van de politiek. Het resultaat is wetgeving, waarin gesloten compromissen en jarenlang gepolder duidelijk zichtbaar zijn.

Arbeidsrechtelijke verworvenheden worden vaak weer ingewisseld bij een ander politiek klimaat. Onzeker dus, terwijl je juist zou zeggen dat het arbeidsrecht gebaat is bij rust en zekerheid.

Daarnaast verandert ook de maatschappij, onder meer door technologische ontwikkelingen, met alle gevolgen van dien voor vraag en aanbod van arbeid.

Hoe dan ook blijft de factor arbeid voor de meeste bedrijven een heel belangrijke. Daarom is het zaak om de arbeidswetgeving op de voet te volgen om te kijken of deze mogelijkheden met zich meebrengt en of de bakens moeten worden verzet.

Wij houden voor u de arbeidswetgeving nauwgezet bij, voor zowel de werkgever als de werknemer.

Onze advocaten beschikken over jarenlange ervaring op hun vakgebied en scholen jaarlijks bij, onder meer in een speciaal programma vanuit de Erasmus Universiteit. Daarnaast verrichten zij intervisie met elkaar en andere collega-advocaten.

ACTUEEL
mr Antoinette van Cappelle
mr Antoinette van Cappelle
mr Jan Willem IJsseldijk
mr Jan Willem IJsseldijk

Op zoek naar meer?