EEN LUISTEREND OOR

DISCREET. INTEGER.

Externe vertrouwenspersoon
VOOR EEN GEZONDE WERKOMGEVING

EXTERNE VERTROUWENSPERSOON

Omdat wij al een tijd meelopen in de arbeidsrecht praktijk, zijn wij niet verbaasd over de recente nieuwsberichten over grensoverschrijdend gedrag. Werknemers zijn mondiger geworden en van werkgevers wordt steeds meer verwacht dat zij duidelijk maken wat zij verstaan onder ongewenste omgangsvormen op het werk en dat zij daar ook actief beleid voeren op het tegengaan ervan.

Wij hebben daarom bijscholing gevolgd, zodat we onze cliënten – werkgevers en werknemers - in deze nieuwe werkelijkheid kunnen begeleiden.

Voor bedrijven, die niet onze cliënten zijn, zijn wij beschikbaar als Extern Vertrouwenspersoon. In die rol kunnen wij eerstelijns hulp bieden aan werknemers die grensoverschrijdend gedrag ervaren. Daarnaast geven wij voorlichting over dit onderwerp binnen bedrijven en kunnen wij de directie adviseren. Alles met het doel om een veilige werkplek te creëren, waardoor werknemers er goed kunnen functioneren.

En dat is te zien aan het dalend percentage ziekteverzuim en de mate waarin de bedrijven hun personeel voor langere tijd aan zich weten te binden.

Onze advocaten beschikken over jarenlange ervaring op hun vakgebied en scholen jaarlijks bij, onder meer in een speciaal programma vanuit de Erasmus Universiteit. Daarnaast verrichten zij intervisie met elkaar en andere collega-advocaten.

ACTUEEL
mr Antoinette van Cappelle
mr Antoinette van Cappelle
mr Jan Willem IJsseldijk
mr Jan Willem IJsseldijk

Behoefte aan advies?