Ondernemen

VISIE. STRATEGIE.

Ondernemersrecht advocatenpraktijk
Wij zijn bereikbaar en flexibel

Ondernemersrecht

Binnen onze strategische alliantie spreken wij meer over ondernemersrecht dan over ondernemingsrecht. De werkterreinen van gelieerde zelfstandige advocaten bestrijken een groot deel van de rechtsgebieden waarmee elke ondernemer dagelijks te maken heeft.

Daarbij kan gedacht worden aan duurovereenkomsten, zoals agentuurovereenkomsten, distributieovereenkomsten, huurovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten. Maar daarnaast heeft een ondernemer ook te maken met bankfinanciering, wanbetalers, koopcontracten, algemene voorwaarden en samenwerkingsovereenkomsten. Op deze terreinen hebben wij ervaring.

Op vakgebieden waarop wij maar weinig of geen ervaring hebben, zoals het familierecht, het bestuursrecht en het strafrecht, verwijzen wij u graag door naar gespecialiseerde advocaten binnen ons netwerk. Dat geldt eveneens voor zaken waarbij een buitenlandse advocaat noodzakelijk is.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden om u op efficiënte wijze van dienst te zijn.

Onze advocaten beschikken over jarenlange ervaring op hun vakgebied en scholen jaarlijks bij, onder meer in een speciaal programma vanuit de Erasmus Universiteit. Daarnaast verrichten zij intervisie met elkaar en andere collega-advocaten.

ACTUEEL
mr Jan Willem IJsseldijk
mr Jan Willem IJsseldijk

Behoefte aan sparren?